I get inspired: Arianna Huffington at Wisdom2.0

 

ariannaSunnuntaiaamun aurinkotervehdykset, tuore appelsiinimehu, kaurapuuro ja Wisdom2.0-konferenssin livestream. Arianna Huffingtonin puheenvuoro sai kyyneleeni valumaan chaiteehen. Miksi mikään tutkimustieto paremmasta elämästä tai inspiroiva runon säe ei saa meitä muuttamaan elämäämme, vaan odotamme hetkeä, jolloin murrumme, kysyy Arianna ja kertoo oman tarinansa. En tiennyt, että tämä aikaansaava, älykäs, menestynyt ja inspiroiva nainen on kulkenut näin mielettömän matkan. Happinness is a skill you can learn. Klik Wisdom2.0 Livestream.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s