My idols Sarah Jessica Parker and Joanna Coles at Cannes Lions

 

Tämän olisin halunnut nähdä livenä: USA:n Cosmopolitanin päätomittaja Joanna Coles ja Sarah Jessica Parker puhuivat Cannes Lions -festareilla urasta, luovuudesta, tasapainosta…. Olisin niin halunnut olla kuulemassa, mitä nämä kaksi supernaista puhuivat. Monet Cannesin esitykset on nähtävillä YouTubesta, mutta ei tätä. Tästä backstagelta tehdystä pätkästä saa käsityksen siitä, miten hauskoja ja viisaita nämä kaksi ovat. Tärkeintä on, ettei ota itseään niin vakavasti, he huomauttavat ja ovat niin oikeassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s