I get inspired: Coco Chanel

Screen Shot 2014-09-22 at 22.41.26

Pariisissa suosikkikatujani on Rue Cambon, jolla sijaitsee Coco Chanelin alkuperäinen studio ja liike. Kadulla ei oikeastaan ole mitään muuta ihmeellistä, mutta joka kerta kuvittelen, että Mademoiselle Chanel käveli samaa katua lukemattomia kertoja. Jos joskus ostan haaveilemani Chanelin klassikkolaukun, ostan sen tämän kadun myymälästä. Sieltä, mistä kaikki alkoi. Olen katsonut Chanelin hulppean videon jo viisi kertaa. On tarinoita, joihin en kyllästy koskaan. Coco Chanelin tarina on sellainen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s