Big Little Lies

big-little-lies-ep1

32080490734_10d40c05b2_b

32080487144_dc07e225a5_b

32799772261_e503b1257f_b

tumblr_ohm2liCqEg1v6hqjxo1_r2_500.png

The Affairin kolmannen tuotantokauden ja The Divorcen jälkeen olen odottanut uutta ihmissuhdelifestylemysteerisarjaa sellaisten iltojen iloksi, jolloin en kömmi nukkumaan pojan kanssa samaan aikaan. Ja nyt odotukseni on palkittu! Lupaavalta vaikuttava The Big Little Lies alkoi HBO:lla viime sunnuntaina. Rakastan tv-sarjoja, joissa tapahtumapaikka on melkein kiinnostavampi kuin itse tarina. The Affairissa vakoilin Hamptonsin ja Montaukin rantaravintoloita ja biitsejä yhtä tarkasti kuin suhdekiemuroita (jos kuvauspaikat kiinnostavat, kurkkaa tämä).

Big Little Lies sijoittuu sekin rannikolle. Sarja kertoo Montereyn rantakaupungissa Kaliforniassa asuvasta neljästä äidistä, heidän perheistään ja murhamysteeristä. Sarjassa on mukana huippunäyttelijät Reese Whiterspoon, Nicole Kidman, Zöe Kravitz, Laura Dern ja tietysti Alexander Skaarsgård, mutta varsinaista pääosaa näyttelee Monterey Bayn alue. Viime kesän roadtripillä piipahdimme Montereyssäkin, ja jylhät rannat, hiekkabiitsit ja pikkukaupunkifiilis tekivät vaikutuksen. Sunnuntai, tule jo!

Kuvat: HBO, Wonders of Atlas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s